Meteen naar de content

Volg ons!

Vóór 16:00 besteld, dezelfde werkdag verzonden 📦

Gratis verzending boven €50

700m2 beleving in Elst Gelderland 🛒

Neem contact op:

Bestellen en verzenden

Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Bestellingen die op werkdagen vóór 16:00 worden gedaan, worden dezelfde dag verwerkt en proberen wij dezelfde dag nog te verzenden. Niet altijd lukt het ons echter om dit na te komen, soms zijn producten niet voorradig en dan kan de levering van uw bestelling iets langer duren. Op de productpagina staat een indicatie van de levertijd. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

 

Verzendkosten

De vermelde prijzen op onze webshop zijn exclusief verzendkosten. De verzendkosten bedragen in Nederland:
€ 4,95 voor bestellingen onder de € 50,-
Gratis voor bestellingen vanaf € 50,-

De verzendkosten naar België bedragen:
€ 8,95 voor bestellingen onder de € 75,-
Gratis voor bestellingen vanaf €75,- 

 

Levertijd

Indien de bestelling voorradig is, wordt deze dezelfde dag nog verwerkt. Vóór 16:00 besteld? Dan wordt de bestelling diezelfde dag nog verzonden. Levering verloopt via de postbode of pakketbezorger van DHL. Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen.

 

Prijzen

Alle prijzen in onze webshop zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten.

Kennelijke vergissingen of kennelijke fouten in het aanbod binden ons (de ondernemer) niet. Van een kennelijke vergissing is sprake als de consument had kunnen weten of begrijpen dat de prijs (veel) te laag is voor het artikel dat werd aangeboden. Het moet voor de gemiddelde consument duidelijk zijn geweest dat het hier om een vergissing ging en zelfs als dit niet meteen duidelijk was, dan was het verschil in prijs zo aanzienlijk dat er in ieder geval reden had moeten zijn voor twijfel. De wet bepaalt dat de consument in geval van twijfel omtrent de juistheid van de prijs nader onderzoek moet verrichten. Dit kan hij/zij bijvoorbeeld doen door navraag te doen bij de ondernemer.  

Veilig betalen

Betaal met iDeal, PayPal of achteraf met Klarna

Gratis verzending

Wij bezorgen jouw bestelling gratis boven de €50

Met liefde bezorgd

Vandaag vóór 16:00 besteld, vandaag verzonden

A-merken

Shop welbekende en betrouwbare A-merken