Meteen naar de content

Volg ons!

Vóór 16:00 besteld, dezelfde werkdag verzonden 📦

Gratis verzending boven €50

700m2 beleving in Elst Gelderland 🛒

Neem contact op:

Retourneren

Retourbeleid 

Het kan voorkomen dat u een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of een andere reden waarom u dit product niet wenst. Wat de reden ook is, u heeft het recht om uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Uiteraard waarderen wij een reden voor retour, aangezien dit ons namelijk helpt bij het verbeteren van onze service en ons assortiment.

U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de retourkosten zijn vanzelfsprekend voor eigen rekening. Raadpleeg hiervoor de website van uw vervoerder voor de exacte tarieven.

Retourneren van producten kent een aantal voorwaarden:

  • De producten zijn onbeschadigd;
  • De producten zijn verpakt in een originele en onbeschadigde verpakking;
  • De producten welke zijn gebruikt worden niet gecrediteerd;
  • Een product waarbij u zelf een gebrek hebt geprobeerd te herstellen wordt niet gecrediteerd;

Het is belangrijk dat u het product bij retournering met zorg behandelt en verpakt. Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden.

Bij zowel retour als herroepingsrecht kunt u contact met ons opnemen via retour@petscenter.nl. De factuur (eventueel een kopie) dient aan de retourzending toegevoegd te worden. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten.

Product ruilen?

Wilt u uw product ruilen? Dat is helemaal geen probleem. U kunt hiervoor tevens contact opnemen met info@petscenter.nl. Wel draagt u zelf de kosten voor terugzending van het product.

Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven!

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk per e-mail contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor u te wijzigen.

 

 

Veilig betalen

Betaal met iDeal, PayPal of achteraf met Klarna

Gratis verzending

Wij bezorgen jouw bestelling gratis boven de €50

Met liefde bezorgd

Vandaag vóór 16:00 besteld, vandaag verzonden

A-merken

Shop welbekende en betrouwbare A-merken