Meteen naar de content

Volg ons!

Vóór 16:00 besteld, dezelfde werkdag verzonden 📦

Gratis verzending boven €50 ⚡

700m2 beleving in Elst Gelderland đź›’

Neem contact op:

Over Pets Center

Pets Center

Met Pets Center hebben wij plek gemaakt voor jouw huisdier. Waarom? Omdat wij vinden dat huisdieren een centrale rol hebben in ons leven. Ze zorgen voor liefde, geluk, warmte en plezier. Wij vinden dat zij dit terugverdienen. Niet omdat het moet, maar omdat het kan.

Pets Center is voortgevloeid uit ruim 35 jaar specialisme in de dierenbranche. Onze fysieke vestiging Dierenspeciaalzaak Het Molentje is met haar deskundigheid en ervaring de juiste springplank geweest voor de doorvertaling naar onze shop. Door onze klantervaringen weten wij wat ieder huisdier goed en juist minder goed kan gebruiken. Schroom daarom geen seconde om jouw klantvraag bij ons neer te leggen. Onze dierenspecialisten kijken met liefde mee naar jouw specifieke vraag.

Ons assortiment

Met ons uitgebreide assortiment ben je bij Pets Center te allen tijde aan het juiste adres. Geen prijsvechters, maar de dierenshop die staat voor kwaliteit en het beste voor hebben met jouw huisdier. Voor de juiste voeding voor jouw huisdier kun je bij ons terecht. Is jouw huisdier een moeilijke eter? Ook daar hebben wij de oplossing voor. Bel gerust eens naar onze fysieke winkel om hier je vraag neer te leggen, wij kijken graag met je mee. Ons assortiment reikt van hondenhalsbanden tot kattendrinkbakken en van looprad voor je knaagdier tot uitrusting voor de fanatieke visser. Je shopt bij ons vertrouwde A-merken zodat jij en je huisdier niet voor verrassingen komen te staan.

Over onze fysieke vestiging

Dierenspeciaalzaak Het Molentje te Elst is een zeer ruim gesorteerde dierenwinkel met alle benodigdheden voor jouw huisdier. Het Molentje staat bekend vanwege de uitstekende service en deskundigheid. Met een winkeloppervlak van wel 700m2 is Het Molentje de grootste dierenspeciaalzaak in de Overbetuwe.

Natuurlijk heten we je naast onze webshop ook van harte welkom in onze winkel aan de Valburgseweg 68 in Elst! Ons enthousiaste team van medewerkers staat graag voor je klaar met advies!

Hoe het allemaal begon…

In 1987 begon Henrika Quik met een klein assortiment diervoeders in een deel van het voormalig pand van de Graanhandel van de gebroeders van de Pol. De naam Het Molentje is afgeleid van de Stenen Molen die op de hoek Valburgseweg-Hollanderbroeksestraat heeft gestaan van 1854 tot 1944.

Nu, 35 jaar later, is het assortiment verveelvoudigd en is er in 2012 een heel nieuw pand neergezet. Naast deze ontwikkelingen is recent Pets Center ontstaan: dé online dierenspecialist met hart voor het huisdier.

Veilig betalen

Betaal met iDeal, PayPal of achteraf met Klarna

Gratis verzending

Wij bezorgen jouw bestelling gratis boven de €50

Met liefde bezorgd

Vandaag vóór 16:00 besteld, vandaag verzonden

A-merken

Shop welbekende en betrouwbare A-merken